Let the past make you better, not bitter!

I dag går turen til Norges vakreste sandstrand ilag med en god gjeng med mennesker jeg setter pris på! Det er altfor varmt til å bli sittende her, så vi trenger å kjøle oss litt ned! Jeg tenker denne dagen er starten på en bedre hverdag fremover, en ny start med nye regler og fullstendig åpenhet og gjenoppbyggende tillit. Jeg ser frem til den dagen denne perioden bare er ett dårlig minne om dårligere tider. Jeg setter pris på at jeg har muligheten til dette, for om jeg hadde sprukket hadde jeg ikke hatt alle disse tingene til å dra meg opp når jeg egentlig er langt nede. Jeg har muligheten til å sette meg i bilen og reise til disse vakre stedene, FORDI jeg er edru. Jeg har ikke klart å blogge denne perioden, og det viser meg at i svake tider så klarer jeg ikke å være fullt like åpen og ærlig, og det er noe jeg ønsker å jobbe med, da ærligheten er den eneste redningen min. Jeg har fått så mye støtte ifra nær og fjern og er så ufattelig takknemlig! Det viser meg at om jeg er åpen også i dårlige tider, så får jeg støtten jeg trenger for å dra meg selv oppigjen.

Det er ikke enkelt å være meg, og det kommer til å gå mange år før jeg er friskmeldt fra dette, men jeg er på vei og har klart å gå igjennom det værst tenkelige nå, og står like hardt på edrueligheten min. Jeg vet at livet mitt blir alvorlig begrenset om jeg drar tilbake til den tidligere livsstilen min, og jeg ønsker å ha mulighetene mine åpne for å kunne gjøre hva som helst. Jeg håper jeg får med meg dem jeg ønsker på denne reisen, og det vil fremtiden bare vise 🙂

Jeg har det lettere i dag, det er litt enklere å tenke klart og jeg er ikke like lei meg og gråter ikke lenger. Det er ordnet opp i og nå må vi gå videre og satse på at dette bare var enda en dumt i veien. Jeg kan ikke la bitterheten spise meg opp, der har jeg vært så altfor lenge. I en suppe av bitterhet som bare går utover meg selv. Jeg ser frem til en dag på denne vakre sanden sammen med dem som betyr mest for meg, og gjør meg klar for den første dukkerten i år! Det trengs når det er brennende hett ute <3 det er sommer, og jeg er edru!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg