Alle mine bønner ble hørt! nå er klokka stilt en hel time tilbake

I hele går sutra jeg og bar meg over at døgnet har for få timer og i dag ble alle mine bønner hørt da nyheten om at vi skal skru klokka tilbake!😂 Jeg har rett og slett hatt det så travelt at om det ikke hadde vært for automatisk stilling av de fleste klokkene her hjemme så kunne jeg gått på en kjempesmell. 😂 Jeg husker også hvor spennende denne tingen var når jeg var liten, hvor fascinerende det var og springe rundt i alle rom og stille alle klokkene akkurat på riktig tidspunkt. 

 

Tidligere i dag tok vi oss en pust i bakken og så på klærne som vi hurtigtørker før avreise. Alltid i siste liten.

På tross av at jeg ikke er så troende så ba jeg til høyere makter om å forlenge døgnet, og jammen santen fikk jeg bønnene hørt i dag. Det vil si at vi har en hel time ekstra til forberedelsene for reisen i morgen! og jeg skal love dere at denne ekstra timen blir satt ekstra pris på denne søndagen. 

Dagens kjappe middag!

OM ikke det var nok stress med både pakking, finjusteringer på foredraget og andre forberedelser til den store turen så fant gutta fra Kalkutta det passelig og starte på foringene av vinduene her, snakk om god planlegging og perfekt timing! 😂

Det får gå som det går! for her i huset kan vi ikke planlegge noe som helst. Veldig greit og ha en hel ekstra time til både tidsfrustrasjon, klestørking og dårlige nerver. God helg folkens! og husk og still klokka deres. 

Liker du denne bloggen? 

Vi har laget Facebook-gruppe til denne bloggen 😁 meld dere inn og følg oss videre ❤️ Vi lover det ikke blir ett kjedelig sekund! 😁 her er lenken https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg