Livet er for kort til og ruse det bort!

Jeg vet jeg skriver det hele tiden men: FOR EN DAG DETTE HAR VÆRT!

Dager med null planer pleier og være de mest hektiske og i dag toppet det hele seg plutselig og brått, vi har hentet to kasser med bakevarer på Bakeriet på Bryggja og har hentet masse ting vi har fått gratis til og gi videre til noen heldige utvalgte, jeg har begynt og pakke ned jula og har en plan om å gå inni 2022 i ett rent og stilrent hjem!

 

Energien BOBLER over og jeg kjenner at jeg har fått ett slags deilig påfyll! jeg er klar for 2022 og jeg kjenner det i HELE MEG!

Nå sitter jeg under det deilige ullteppet vi fikk til jul med en iskald Cola foran meg, jeg nyter tilværelsen våres og tenker i mitt indre hvor mye vi har kjempet for og komme oss hit vi er i dag. Veien har vært tung men jeg tror alt har en mening, det var hele tiden meningen at vi skulle finne hverandre, til riktig tid og på riktig sted. 

 

 

Hele meg er fylt med ett intenst håp, disse to årene har vist meg at alt er mulig og at bare fantasien og meg selv setter grenser. Jeg gleder meg til og bruke den dyrekjøpte erfaringen min til og hjelpe enda flere i året som kommer, det er jeg som setter grensene og jeg skal være snillere mot meg selv i det nye året, fire litt på kravene og prøve og slippe kontrollen innimellom!

 

 

Nå skal jeg finne meg en god bok ifra stabelen jeg fikk i posten i dag, de er allerede på plass i bokhylla og jeg ser frem til mange timers spennende lesing! 

 

 

Dette rusfrie livet som skulle bli så kjedelig og tomt, jeg har ikke tid til og hverken kjede meg eller kjenne på noen tomhet, det tomrommet er fylt opp med så mange interesser og ting som engasjerer meg, livet er for kort til og ruse bort!

 

 

Lyst og følge oss videre? 👇

Liker du denne bloggen? 👇

 

Vi har laget Facebook-gruppe til denne bloggen 😁 meld dere inn og følg oss videre ❤️ Vi lover det ikke blir ett kjedelig sekund! 😁 her er lenken https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg