Eg vann storgevinsten! små barn og gleder

Aldri før har man sett en så glad vinner av en pose kaffe som i kveld! ❤️😂 

HELT ekstatisk! Små barn og gleder og hele den leksa der.

Nei fytti katta bingo er virkelig fantastisk gøy! man sitter med pulsen stigende hver gang man er i nærheten av å vinne noe, og idet noen andre roper bingo er det som om luften går utav ballongen for meg. Jeg trenger virkelig denne spenningen, denne følelsen i kroppen og denne rusen det gir meg. Alle har vi våres laster og om bingo skal være min verste, så tar jeg den gjerne! 

Det hele handler om og fylle dagene med noe som gir deg noe, og om det er så enkelt som å gå på bingo så hvorfor ikke? mitt mål er og fylle alle dager med små gleder. Disse store tingene har ingen betydning for meg, jeg har aldri vært materialistisk og har alltid klart meg med lite, derfor syns jeg at jeg er flink til og plukke frem slike småting og sette ekstra pris på dem.

Nå gleder jeg meg til og legge meg med boka mi, sove godt i natt og ta fatt på denne nye uka som ligger foran oss, jeg har en spenning i magen, det føles som om noe er på gang og jeg kan faktisk nesten ikke vente! 

Denne uka blir spennende og jeg gleder meg til og dele den med dere, takk for uka som har gått og alt dere har gitt meg! uten dere ingen meg. 

 

 

Liker du denne bloggen? 

Vi har laget Facebook-gruppe til denne bloggen 😁 meld dere inn og følg oss videre ❤️ Vi lover det ikke blir ett kjedelig sekund! 😁 her er lenken https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg