Jeg må slutte å ynskylde meg og bortforklare meg

Annonsert innlegg

Jess! Det har jeg fått høre. Jeg tror jeg sier sorry en million ganger for dagen, uten egentlig grunn for det. Det har bare alltid vært sånn, og jeg mener jo ikke sorry når jeg sier det heller, så det er jo ingen poeng. Jeg får heller bare stå for den jeg er, og det jeg gjør, og det jeg sier.
Når jeg lærekjører er jeg vant med att jeg skal si når jeg gjør feil, eller når jeg sier feil, så sensor vet at jeg faktisk vet svaret, eller såg feilen, og jeg skal forklare hvorfor jeg gjor feilen, OM det var noe jeg ikke hadde skylden for. Dette liker ikke tanten min. Hehe.
Hun sier jeg bortforklarer meg, men jeg har tix i munnen og det er ikke en bortforklaring eller unnskyldning! Jeg sier opplysningsskilt om påbudskilt, jeg har ett PROBLEM! Sorry. (Der kom det igjen!). Men jeg veeet forskjellen! Det ene er rundt og det andre er firkantet og ikke viktig for veien. Du får ikke bot om du ikke ser på ett opplysningsskilt, men det får du om du ikke følger ett påbudskilt.
Jeg VET også forskjellene på stripene i veien tante! Den kvite er der bare for å vise vei, så vi ikke havner i grøften, den hele er når det ikke er lov å kjøre forbi i noen retninger, og når det er mellomrom mellom de så er det lov i saktegående! Når den korte er på min side KAN jeg kjøre forbi forsiktig, og omvendt! Jeg KAN det. . Men munnen åpner seg og jeg sier ett annet ord. BEKLAGER.

Jeg må begynne å sette meg først hele tiden merker jeg, når folk sender meg meldinger om natten, og prøver å få meg til å føle meg feig fordi jeg ikke gidder å tilbringe natten når jeg trenger søvn etter lange dager med jobb, på fest med folk som snakker om de samme historiene oppigjen og oppigjen og jeg får gnagsår i øra. Jeg har hørt alt du kan si 10000 ganger, jeg orker ikke mer fylleprat. Jeg ønsker å snakke med deg edru jeg 🙂 det er så mye hyggeligere. Det er bare dumt det aldri skjer. . . Du er ikke tilgjengelig uten ølen. . Jeg derimot er tilgjengelig 24/7 for alle som ønsker meg, og dagene bruker jeg til å strekke meg langt, og lenger for å skape oppmerksomhet om dette enorme temaet som aldri tar slutt. Jeg blogger og blogger, og kommer med nye innlegg hele dagene. Nå blir det mye! Fordi jeg KREVER oppmerksomhet på denne gruppen torsdag. Kontonummer står i innlegget under!
Jeg håper alle støtter oss, så vi kan bli en ressurs for dere. Vi vil yte, og ikke kreve og ta lenger.
Jeg orker ikke etter alt dette å sette meg i en situasjon der jeg blir kvalm og uvel av alkohollukt. I dag tidlig luktet det vin i hele underetasjen, og det vrengte seg i magen min. Sånn bokstavelig talt! Det sier litt om hvor mettet jeg er, hvor mettet kroppen min er av denne jævelskapen.
Jeg blir svimmel bare jeg tenker på å være full eller fyllesjuk, og det er så godt å være kjørbar!
Huset er ryddet, og maten er inntatt. Jeg har mange timer i dag fri til å gjøre AKKURAT det jeg vil 🙂
Skal fylle bilen min med ting og saker fra loftet, så jeg får kjørt rundt når noen vil lærekjøre for meg. Multitaskingen har blitt en vane nå.. jeg går som regel aldri tomhendt uannsett hvor jeg går 😉 du ser meg springende i gata (trener ryggen), med padden, notisbok og datoboken min. I en forrykende fart 😉. C4. Gymgrossisten og middagen! Anbefales til trening! Har selv en i skapet, men ingen trening ennå desverre!




0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg