Jeg har reddet livet til ett menneske i dag

Reklame | Gymgrossisten.no

Annnonsert innlegg

Sitter her med frukosten min før jeg skal ut på tur og kjøre rundt og fikse ting som har blitt snakket om i evigheter og aldri blitt satt ut i liv! Det er ikke snakk om de store viktige ting, men ting jeg er lei av å høre om blir snakket om og vil ha det bort fra samtaleemnet i fremtiden. Vi skal ikke kjøre langt, men fikse mange ting som gjør det lettere å fokusere på det som er viktigst. Vi skal eliminere alle disse praktiske tingene som har blitt snakket om i mange år for å få plass til den store jobben vi har fremfor oss! Vi trenger all fokus og all makt vi klarer å presse utav kroppen for å klare å holde oss rusfri fremover, og jeg gjør alt i min makt for å reise på disse elimineringsreisene sammen med dem jeg virkelig tror på! I ukene får vi fikset med systemene, alt papirarbeidet, søknader og telefoner 🙂 i ukene er fokuset fra 9-16 for å få fikset mest mulig mens dem fortsatt er på kontorene, mens i helgene er det mest fokus på praktiske ting som jeg er ferdigsnakket om og bare vil få fikset!
I dag reddet jeg livet til et menneske som ikke fant håp, eller motivasjon for å leve lenger. Mennesket er i så deep Shit, at han ikke makter dette mer. Han blir misforstått hvor enn han går, han drikker seg møkings når han har det dårlig psykisk og oppfører seg dermed dårlig ovenfor dem han egentlig er glad i. All motgangen går til hodet på dette mennesket som har ett hjerte av gull og så mange egenskaper som jeg kunne fått masse bruk for fremover! Han har ingenting å leve for lenger sier han, han gråter og mimrer over tingene som har skjedd. Og er livredd for fremtiden. Han velger å ta en telefon til meg, og hele verden forandrer seg iløpet av samtalen. Han gråter ikke lenger, og øyner håp. Han velger å stole på meg og nå har han inngått en avtale med meg jeg vet han aldri vil bryte. I dag skal vi på en runde, for å hjelpe andre. Mannen som satt og gråt og ikke såg noe lys eller motivasjon til noe som helst lager nå en flott middag til andre som sitter ensom og som har mistet matlysten fordi dem ikke har noen rundt seg. Vi skal rundt og dele ut det vi har å dele ut vi. Vi skal ikke drikke i dag, og ikke videre heller. Vi skal klare dette sammen vi, fordi vi står for noe veldig viktig. Vi har holdningene og verdiene vi trenger for å sette andre foran seg selv, og det er akkurat dette han viste meg i dag. Han satt der og ønsket å dø fordi han ikke klarer mer, og jeg klarte å snu hele dagen og hele helgen opp ned bare ved å snakke! Nå klarer HAN å lage middag for andre for å glede dem, når han akkurat satt og gråt av frustrasjon! Han setter andre forran seg selv, og får bort fokuset om alt som har skjedd galt for han. Og dette er en kvalitet jeg ønsker på laget mitt! På mandag starter uka igjen og vi kan fokusere atter en gang på systemene, og organiseringen ellers. Men i helgen fokuserer vi på det vi kan fikse i dag, det vi kan snakke om og planlegge i dag og ikke uka som kommer. Klarer vi å være rusfrie i dag, så får vi gjort så mye for andre også i samme slengen! Å gi andre håp og glede kan gi deg motivasjon til å holde deg rusfri hele livet.
Vi har laget en pakt om at viss jeg klarer å organisere alt det praktiske, så skal dette mennesket ikke drikke mer, han skal slutte å fokusere på alle andre, han skal endre måten å opptre på og han skal sette korken på flasken. Han har gitt meg tilliten jeg trenger, og han respekterer meg høyt og min rusfrihet. Han støtter denne bloggen her, og jeg har tillatelse til å skrive dette.
Jeg er så stolt! Det eneste han trenger er å finne motivasjonen SIN, se lyset SITT, så har ikke desse praktiske tingene noe å si lenger! Om verden går under for meg her, eller alt går til hel… så har det ingenting å si for min rusfrihet. Jeg har funnet min måte å bearbeide og min type terapi igjennom bloggen, nå må bare han finne sin terapi, så har ingenting annet noe å si, og han kan senke garden og skuldrene og forandre hele sitt liv, også måten andre ser på han på! Og jeg skal skal være der hele veien.
Nå gleder jeg meg til denne dagen! Jeg våknet halv 2 i natt og ble skikkelig forbannet over søvnen min. Men jeg fikk sovnet igjen og ble glad da det plutselig var morgen og jeg var uthvilt! Jeg er så heldig som får tilbringe denne dagen med masse mennesker som jeg elsker over alt på jord <3 uten å risikere noe smitte eller oppsøke noen 🙂 det er mye en får fikset når man har bil. . For før var jeg handikappet på den måten!
Fantastisk Lørdag ønskes dere! <3

c4 fra gymgrossisten som vi anbefaler alle til treningen! Masse forskjellige smaker!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg