Jeg er livredd for hva jeg vil finne i denne bunken av papirer ifra barnevernet

Jeg har hatt store problemer med og sette meg ned og blogge i dag, det har rett og slett blitt for meget for meg. Jeg har vært hos barnevernet og hentet papirer på 1år av karrieren min under dette systemet, det er 3 store konvolutter med papirer og om hvordan jeg sviktet som mor. 

Dette sitter langt inne og skrive om, det sitter langt inne og en gang tenke tanken på hvordan den tiden var, nå har jeg bare papirer for året 2007 og jeg skal hente enda mer når jeg er klar. Jeg har valgt dette selv, og gå inni materien i historien min men nå kjenner jeg at panikken tar meg. 

Sammen med henne på barnevernet gikk vi bare igjennom vedtaket om tvangsplassering av de to barna mine, bare det var nok for meg.

Nå lurer jeg på hvordan jeg skal ta fatt på dette, hvordan jeg skal klare og holde meg frisk igjennom denne jævlige lesningen, hvordan jeg skal klare og forholde meg til virkeligheten imens jeg går igjennom traumene som føles helt jævlige. 

På samme tid skal jeg inn og levere inn jobbsøknad i dag, imens hodet er okkupert av vonde tanker. En dag av gangen pleier jeg og si, men denne dagen kommer ikke til og bli bra.  

Jeg er livredd for hva jeg kommer til og oppdage, gjenoppleve og disse tingene som er fortrengte, men det er en del av denne prosessen, jeg har mistet mange år og husker svært dårlig, dette er min konfrontasjon for og få det bedre. 

 

Liker du denne bloggen? 

Vi har laget Facebook-gruppe til denne bloggen 😁 meld dere inn og følg oss videre ❤️ Vi lover det ikke blir ett kjedelig sekund! 😁 her er lenken https://www.facebook.com/groups/1082825002055751/?ref=share

8 kommentarer

Siste innlegg