Har aldri vært noe kjærringemne jeg! Masse bilder av oppussingen!

Annonseinnlegg

Etter jeg mista barna mine har jeg vært eeeeekstremt lite opptatt av hvordan jeg har det rundt meg, hvordan det ser ut, eller pynting av noe slag. Hvilke gardiner man har oppe har jeg aldri lagt merke til, og om leiligheten har vært bombet og huset sett ut som ett bombet horehus, har ikke opptatt meg overhode. Ja jeg har vært skikkelig grisete, og ikke brydd meg! Jeg er ett rotehue, rett og slett, men nå vises det egentlig bare i klærne mine, der har jeg ennå en lang vei å gå. Men jeg har alltid bodd i rønner og aldri vært opptatt av hvordan det ser ut i hjemmene mine, for jeg har flytta ca 20 ganger helt fra jeg var liten. Jeg har liksom aldri fått slått meg til ro en plass, sett på noe som ett ekte hjem med den tryggheten dette gir. Jeg har heller ikke vært i noe seriøst forhold siden jeg var sammen med faren til barna mine, da egentlig hjemmet var på stell hele døgnet på tross to små barn, og masse besøk. Jeg var da opptatt av hjemmet mitt og kosa meg med arbeidet, og såg ikke på det som noe stress å vaske rundt og rydde etter småtrollene mine. Det forandret seg dramatisk da dem ble tvangsplassert bort fra hjemmet våres, og jeg mistet fullstendig gnisten.
Mitt største mareritt i alle disse 12årene vært jula, og når Oktober nærmer seg så går jeg med en voksende stor Stein i magen som er fylt med bare smerte og negative tanker. Den begynner å vokse tidligere og tidligere, fordi jula starter tidligere og tidligere for hvert år, og jeg blir fylt med sorg hvert eneste år. Min mor har som lidenskap å pynte, og vaske til alle anledninger, ja det er faktisk hennes levebrød å vaske også igjennom jobben. Dere tror kansje hun stresser med dette, og sliter seg ut, men om hun ikke hadde hatt jobben sin så tror jeg ingen hadde klart å bodd sammen med henne, da hadde hun gått her døgnet rundt å vasket under beina på oss! Hun er faktisk så ekstrem att hun våkner om natta og vasker da også her hjemme. Jeg tror det er en tvangstanke, men så lenge den er sunn er den jo grei 🙂 hun er flink på det hun gjør, og hun er også flink når det kommer til pynting av hus til helligdagene vi går i møte men etter jeg mistet barna har denne gleden forsvunnet, og jeg har ikke helt funnet den igjen. Det har alltid skjedd noe i Desember som har gitt flere negative opplevelser og følelser, så jula har på en måte blitt ett angstmoment for meg, men jeg er villig til å gjøre alt for å forandre også dette nå med nytt sinn og en frisk og sunn kropp. Jeg har alle ting jeg trenger for att denne julen skal bli den beste på mange år, og jeg gleder meg til å se om den kan overasske meg i år 🙂 det er jeg helt sikker på.
Masse er forandret med meg etter at jeg møtte min kjære i fjord, jeg har på en måte fått igjen den følelsen av at hjemmet mitt betyr noe for meg, jeg er hjemme isteden for å stikke av og aldri være her, for det er minimalt jeg har vært hjemme de siste årene. Jeg har flyktet fra hjemmet mitt i mange år, men nå har jeg alle grunner til å ville være her, og det vil jeg 🙂 her føler jeg meg trygg, her har jeg alle mine ting, og jeg husker hvor frustrerende det var å leve i en sekk med alle tingene mine i, for forskjellige ting låg på forskjellige steder, og jeg glemte tingene mine overalt. Tilogmed dette er ufattelig deilig for meg! Å ha alle mine ting på en plass, og jeg vet som regel hvor jeg har alt jeg eiger. Det er en følelse som er normal for de fleste men noe jeg aldri har hatt! Små barn små gleder.
Nå er alt helt anderledes med meg, jeg setter så stor pris på å dulle med hjemmet mitt, og jeg nyter av å ha ett organisert hjem der det er fred over stemningen, det er orden i rotet våres, vi har malt og lagt gulv. Vi har gjort små grep som har vært ekstremt billige til å bygge ett hjem sammen som ikke lenger bare er min leilighet men våres. Det er første gang jeg har tatt inn ett annet menneske og delt likt på eigarskapet her, og det falt meg helt naturlig med en gang han ville flytte hit. Jeg må ærlig innrømme at jeg aldri etter faren til ungene har vært i ett seriøst forhold, og det sier jeg ikke for å såre noen av mine mange exer, det er bare sannheten. Dem har bare vært en forelskelse som har gått fort over til vennskap basert på alkoholmisbruk. Nå nyter jeg å lage gode middager til han som er på arbeid, jeg nyter å gå i butikken og fylle skapene og det nye kjøleskapet i masse ting jeg kan lage deilig mat til oss med. Ikke att han ikke lager mat altså!
Jeg teller ikke på det jeg gjør som før, jeg gjør dette av egen vilje, jeg styrer i hjemmet våres mens han er ute og elsker å overasske mannen min med småting som jeg vet vil gjøre han glad, fordi jeg vet han ønsker det samme for meg <3 vi er ett team og vi skal være sammen for alltid vi <3 jeg er så heldig som fikk møte the one and only, det hadde jeg aldri trodd jeg skulle få oppleve. Jeg som aldri har trodd på ekte kjærleik, og trodde det bare var no vås. Klissete par gjor meg kvalm, og romantiske dater fikk meg til å brekke meg. Nå er jeg en av dem, og stolt av det! 😉

Spleisen min til gruppa jeg har startet! Sjekk den ut her : https://www.spleis.no/project/99574
Klær fra ellos og min collage. Finner alltid kupp på denne siden av sminke og klær.






















0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg